Zoeken naar normaal gebouwd

Uw zoekactie voor normaal gebouwd leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. wederzijds pijpen kan ook, ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
Home alone en zoek een helpende hand of...
Hoi lekkere kerels/mannen Ben dus alleen thuis vanavond en heb nood aan helpende handen (mond en/of kont)om de spanning wat te verbreken. Kan dus ontvangen en eventueel ook verplaatsen. Ben een bi-versa met nog niet veel ervaring maar ik sta open voor nieuwe ervaringen (Wel safe want ben getrouwd)... Mijn stats zijn: 49j, 173, 88kg, normaal gebouwd, niet-roker en een lekkere 16 cm met dikke eikel. Hygiëne en discretie gevraagd...Leeftijd speelt geen rol. Moest je poppers meebrengen, heb je een streepje voor (nog maar 1x gebruikt ). Liefst blijf ik passief maar als de klik er is zal ik me niet inhouden en lekker meespelen. Sturen jullie ook een fotootje van jullie funpaal? hopelijk tot zo  

Home alone en zoek een helpende hand of...
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
jonge man(nen) en/of shemale vanavond
ben op zoek naar jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 20u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam aub ( en niet enkel uw...). geile gr.  

jonge man(nen) en/of shemale vanavond
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
lekkere lul(len) gezocht
zoek jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgenavond, dinsdag 7/5. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

lekkere lul(len) gezocht
Hot guy's 49 jaar Limburg - HASSELT
Trio
Wij, 2 hete mannen, zoeken 3de. Voor nu tot 21.30. Lekkere trio. 49j, 196cm, 95kg, normaal gebouwd en intiem geschoren...32j, 178,65kg. Die van 32 wilt geneukt worden. Liefst xl en jonger dan 50j. Wij ontvangen in Hasselt, Quartier Bleu. Interesse, stuur dan je stats en fotoke. Misschien tot sebiet. Groetjes  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Ik val op de oudere leeftijd bij voorkeur vanaf 60 jaar . Ik zoek GEEN sportieftype maar wel iemand die zen leeftijd toond. Geen tatoage en geen piercing zelf heb ik het ook niet. Bij voorkeur voor af en toe geil contact. Je mag zwaar zijn ,volslank , dat is ook zeker prima, uiterlijk niet van belang . Ik sta viir veel open en ben licht onderdanig ingesteld rimmen pijpen veel kan als je wil experimenteren. Ik ben 1m73, 85kg gbbs. Men pik normaal gebouwd en spuit gied zie foto. Ik reageer alleen op mails met meer dan 1 zinnetje en graag vanaf 60 j. Een van je lul erbij is ook welkom.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Bi boy 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
24 jarige bi versa
Ik ben een 24 jarige student, 170cm groot, normaal gebouwd en normaal geschapen, bi, versa. Ik kan ontvangen en verplaatsen in regio leuven. Wat zoek ik: gewoon een geile date, veel kan niks moet. Mijn enige vereiste is dat je intiem geschoren bent, voor de rest maakt leeftijd/uiterlijk mij niet uit. Ik hou wel meer van een xl paal, maar is geen vereiste. Stuur me een mailtje met wat je wil doen en een foto van je gereedschap en wie weet spreken we snel af.  

24 jarige bi versa
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
Blower 44 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Pijpdate
Waar passeer ik straks om gepijpt te worden? 1m75 normaal gebouwd discreet en hygiënisch. Veelspuiter.  
  1   2   3   4   5   6   7   8